Ukrayna Uçak Bileti ve Fiyatları

ukrayna uçak bileti ve fiyatları

 

Ukrayna Uçak Bileti ve Fiyatları

Ukrayna görülmesi gereken en önemli ülkelerden biri olarak ön planda yer alıyor. Vize şartının bulunmaması sayesinde ülkeyi keşfedebilir ve yeni yerler görme heyecanını yaşayabilirsiniz. Ukrayna gezilecek yerleri olduğu gibi gece hayatı ile de ünlüdür. Birçok kulüp de eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Bu konuda size yardımcı olan firmamız uzman rehberi ile ülkeyi daha yakından tanıma fırsatı sunuyor. Ayrıca havaalanında karşılama ve otele yerleşmenize yardımcı olarak en iyi hizmeti almanıza olanak sağlanmıyor. Ukrayna uçak biletleri oldukça ekonomiktir. Ayrıca gidiş dönüş uçak bileti alarak bunu daha tasarruflu bir halede getirebilirsiniz. Uçak bilet fiyatları havayolu şirketine göre değişse de en az 209 TL den başlıyor.

Ukrayna’ya araba ile gitmek

Ukrayna Uçak Bileti ve Fiyatları

Ukrayna Uçak Bileti Fiyatları

biletfiyatlari

Ukrayna Uçak Bileti ve Fiyatları

Türkiye Ukrayna uçak biletleri son zamanlarda iki ülke arasındaki uçuş yapan firmaların artması sebebiyle gayet ucuzladı. Ucuz Ukrayna uçak biletleri sayesinde Ukrayna’ya Türkiye’den seyahatler de arttı. Şu anda Ukrayna gezisi için en ucuz seyahat Ankara – Kiev ucuz uçak bileti sunan OnurAir tarafından her gün sağlanıyor. 360 TL’ye tek yön uçak biletleri bulmanız mümkün. Bir diğer ucuz uçak bileti ise Ankara – Odessa arası yine Pegasus tarafından direk uçuşlar. Onur Air ile de İstanbul Odessa uçak biletleri 400 TL’ye varan fiyatlarla bulmak mümkün.

Türkiye Ukrayna Feribot Seferleri

ukrayna türkiye feribot seferleri

Ukrayna Uçak Bileti ve Fiyatları

Tren veya uçak yolculuğu dışında gemi ile gitme imkanınızda bulunuyor. Gemi seyahati de oldukça eğlencelidir. Ayrıca fiyat açısından da 150 dolar ile 300 dolar arasında değişkenlik gösterebiliyor. İstanbul’dan Odesa’ya gemi seferleri bulunuyor. Yolculuk süresi ise 27 saat sürüyor. Bu süre içerisinde keyifli bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Ayrıca isterseniz de kendi aracınızı götürebilme imkanınız bulunuyor. Ukrayna tatilciler için mutlaka görülmesi gereken yerler arasında yer alıyor. Yeni yerler görmek ve keşfetmek isteyenler için özel olarak sunduğumuz rehberlik hizmeti ile keyifli bir tatil dönemine imza atabilirsiniz. Bunun için iletişim kurmanız yeterli olacaktır. Türkçe bilen rehberler size ülkenin en güzel yerlerini gezdirecek ve bu sayede de zamanı en iyi şekilde kullanabileceksiniz.

Ukrayna’ya Tren ile Gitmek

Ukrayna’ya tren ile gitmek

Ukrayna Uçak Bileti ve Fiyatları

Ukrayna’ya uçak ile değil trenle gitmek isterseniz ödemeniz gereken tutar uçak biletine göre değişkenlik gösteriyor. Direk Ukrayna’ya tren hattı bulunmuyor. Bunun için aktarmalı olarak gitmeniz gerekiyor. Öncelikle Bükreş’e gitmeniz daha sonrada Moldova’ya ulaşmanız gerekiyor. Buradan da Ukrayna’ya ulaşım sağlayabilirsiniz. Tren biletlerini İstanbul’dan 130 TL temin edebilirsiniz. Aktarma yerlerinde ise yeni biletler almanız gerekiyor. Tren yolculuğu uçağa göre daha uzun sürecektir. Macera arayanlar için ideal bir tercih olacaktır. Tren yolculuğunda aktarmalı hat olduğu gibi direk bir hatta bulunuyor. İsterseniz de bu direk hat ile de kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

Ukrayna Uçak Bileti ve Fiyatları

Ukrayna Kereste FiyatlarıUkrayna Ceviz İhtalatıUkrayna Romanov Koyunu Makalelerimizi okuyabilirsiniz.

Viber: +38  093 109 9393

Telefon: +38  093 109 9393

Whatsapp : +90 532 176 9090

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI